Beşiktaş yıldız oyuncunun kulübüyle anlaştı! Kazancı açıkladı: Depay, Kaan Ayhan, Pjanic...

Beşiktaş yıldız oyuncunun kulübüyle anlaştı! Kazancı açıkladı: Depay, Kaan Ayhan, Pjanic...

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, sohbet toplantısında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Teklif alan Welinton'un son durumu hakkında bilgi veren Kazancı, yıldız futbolcunun kulübüyle anlaşma sağladıklarını duyurdu.

Ajans Beşiktaş - Kayserispor karşısında 90+6'da Ghezzal'la bulduğu golle Spor Toto Süper Lig'e galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-beyazlılar stoper bölgesinin yanı sıra orta saha ve kanada takviye yapmak istiyor. Teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda hareket eden sportif direktör Ceyhun Kazancı, siyah-beyazlı ekibin antrenmanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'WELINTON GİTMEK İSTİYOR, 1 MİLYON EURO İSTİYORUZ'

Suudi Arabistan ekibi El İttifak sürpriz biçimde Beşiktaş'ın stoperi Welinton'u renklerine katmak için siyah-beyazlı kulübe resmi teklifte bulundu. İttifak'ın deneyimli stopere yaptığı teklifin yıllığı 1.5 milyon eurodan 2 yıllık olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili konuşan Kazancı, "Welinton gitmek istiyor. Fakat savunmaya takviye yapmadan gitmesine izin vermeyiz. Stoper transferi yaparsak gidebilir. Bizim 1 milyon euro bonservis talebimiz var" açıklamasını yaptı.

'KORAY GÜNTER DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ FUTBOLCU'

Kazancı, transferi gündeme gelen eski Galatasaraylı savunmacı Koray Günter'le ilgili olarak "Düşündüğümüz bir futbolcu. Maliyeti uygun olursa neden olmasın" ifadelerini kullandı.

DEPAY-PJANIC İDDİALARININ ARDINDAN AÇIKLAMA

Sohbet toplantısında Barcelona'nın yıldızları Memphis Depay ve Miralem Pjanic ile ilgili iddiaları yalanlayan Kazancı, "Depay ve Pjanic kesinlikle gündemimizde değil. Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyoruz" dedi. Boşnak yıldız geçen sezon transferin son gününde Barcelona'dan Beşiktaş'a kiralık olarak transfer olmuş ancak performansıyla beklentilere yanıt verememişti. 

Kazancı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Sassuolo Kaan Ayhan için 6-7 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Bu şartlarda transfer zor. Kevin N’Koudou’nun kendisi ayrılmak istedi. Biz kendisine git demedik. Ondan memnunuz.

'KEREM ATAKAN İÇİN SİVASSPOR'LA GÖRÜŞÜYORUZ'

Kerem Atakan Kesgin ve Sivasspor ile görüşüyoruz. Henüz sonuca ulaşamadık. Tayfur Bingöl’ün transferi için bonservisi uygun olmalı. Alanyaspor 2 milyon euro istedi. Bu şartlarda transfer zor. Bonservisinin daha uygun olması gerekiyor. Serdar Saatçı henüz yeni sözleşme imzalamadı. Ersin Destanoğlu için teklif yok.

'KONRAD DE LA FUENTE İÇİN MARSİLYA İLE ANLAŞTIK' 

Kazancı, kanat takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Konrad de la Fuente için kulübü Marsilya ile anlaştıklarını belirterek "Fakat oyuncu son kararını vermedi. Diğer seçenekleri de değerlendiriyor. Transfer bugün ya da yarın belli olacak" açıklamasını yaptı.
 

23 MAÇTA 1 GOL, 2 ASİSTLİK PERFORMANS

Geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü sakat olarak geçiren Konrad de la Fuente, Marsilya'da 23 maçta sahaya çıktı. Genç oyuncu, bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asitlik performans ortaya koydu. Piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösterilen ABD'li kanat oyuncusunun Marsilya 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.  (Milliyet)