Beşiktaş yöneticisinden manidar paylaşım!

Beşiktaş yöneticisinden manidar paylaşım!

Beşiktaş Kulübü yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, PFDK'nın dünkü ağır kararına sosyal medyadan bir paylaşımla cevap verdi.

Ajans Beşiktaş - PFDK, bu sezon da Beşiktaşa ceza yağdırmaya devam ediyor. Son olarak Beşiktaş Fenerbahçe maçındaki olaylar sebebiyle Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresm'ya 5 maç men cezası verdi. Cezaya kulüp tarafından Tahkim'e gidilerek cevap verildi. Diğer yandan tarfatardan da sosyal medyada TFF büyük tepkiler söz konusu... Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı resmi Twitter hesabı üzerinden "Tahrik indirimi yapılan (!) bu cezada Quaresma’nın tahrik edilerek saldırıda bulunduğu kabul edilirken, tahrik eden Fenerbahçe futbolcuları için herhangi bir cezai işlem uygulanmadı." yazarak "Adaletiniz Batsın" başlıklı bir yazı paylaştı.

Dünden bu yana süren tepkilere Beşiktaş'ıın hukuktan sorumlu yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu da sosyal medyadan dahil oldu. Mahmutyazıcıoğlu, Instagram sayfasından Victor Hugo'nun "İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise vicdandır" sözünü paylaştı.

a1-005.jpeg

Etiketler :