Beşiktaş yönetimi derbiyi sorguluyor! Ljajic'i neden aldık?

Beşiktaş yönetimi derbiyi sorguluyor! Ljajic'i neden aldık?

Kötü günler geçiren Fenerbahçe'yi evinde yenmek için büyük bir fırsatın heba edildiğini düşünen siyah-beyazlı yöneticiler, Şenol Güneş'in Ljajic tercihini sorguluyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta herkes bu defa Kadıköy'den zaferle ayrılmayı bekliyordu. Kötü günler geçiren ve Fenerbahçe'yi yıllar sonra yenmek için belki de en uygun zamandı. Fenerbahçe Kadıköy'de son yılların en etkisiz derbi performanslarından birini sergiledi ama Beşiktaş bu fırsatı değerlendiremedi.

Camiada, teknik direktör Şenol Güneş'in cesur davranmadığı gerekçesiyle galibiyetin kaçtığı görüşü hakim. Tecrübeli çalıştırıcının büyük umutlarla transfer edilen Adem Ljajic'in yerine savunması daha ağır basan Oğuzhan Özyakup'u tercih etmesine büyük tepki var.

ADEM LJAJIC'İ 11'DE BAŞLATMAMA NEDENİ: KADIKÖY HAVASI

Şenol Güneş’in, Adem Ljajic’i, derbi havası nedeniyle değil, Kadıköy atmosferi nedeniyle yedek soyundurduğu öğrenildi. Güneş’in, ilk 11 oynattığı oyuncuların, bu atmosferi bilen isimler olduğu için tercih ettiği, Ljajic’i ise ikinci yarıda hamle oyuncusu olarak değerlendirmek istediği belirtildi.

Şenol Güneş’in Adem Ljajic’i ayrıca, yorgun Fenerbahçe savunması karşısında daha etkili olacağını düşündüğü için yedekte beklettiği öğrenildi.

"10 NUMARA TRANSFERİNİN NE ANLAMI VAR?"

İtalya Serie A'da büyük maçlara oynamaya alışkın olan Ljajic'in yedek bırakılmasına anlam veremeyen bazı yöneticilerin, "Derbide de ilk 11'de başlamayacaksa İtalya'dan 10 numara transfer etmenin ne anlamı var" şeklinde Başkan Fikret Orman'a dert yandığı öğrenildi.

FİKRET ORMAN KIZGIN

Yöneticilerin de oyundan kopmuş olan son yılların en kötü Fenerbahçe'si önünde elde edilen 1 puana hiç sevinmedikleri öğrenildi. Kadıköy'deki 14 yıllık galibiyet hasretine son vermek için en uygun maçın değerlendirilemediğini düşünen Başkan Fikret Orman'ın da sonuçtan dolayı son derece üzgün ve kızgın olduğu gelen bilgiler arasında.

Bu arada 1-1'lik beraberliğin ardından gelen tepkiler, teknik direktör Şenol Güneş'in de canını sıkmış durumda. Elinde Larin, Love ve Mustafa Pektemek gibi golcüler olmasına rağmen Güneş'in Babel'i santrfora çekmesi, yönetime bir mesaj olarak gösteriliyor. (Türkiye & Milliyet)

Etiketler :