Beşiktaş Yönetimi maça gitmedi

Beşiktaş Yönetimi maça gitmedi

Beşiktaş'ın Antalyaspor ile oynadığı hazırlık maçını Beşiktaş'tan hiç bir yönetici takip etmedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile Antalyaspor arasında dün başlayan gerginlik, bugün Başkan Fikret Orman'ın yaptığı açıklamalarla sıcaklığını korudu. Bu açıklamanın ardından az önce başlayan Beşiktaş - Antalyaspor maçına ise Orman ve siyah-beyazlı yöneticiler katılmadı.

Antalyaspor Başkanı Ali Öztürk ise karşılaşmayı izledi.

Orman ne demişti?

Antalya'da Kartal Yuvası açılışında konuşan Fikret Orman, Eto'o transferinde bizden Eto'o'ya değil, Eto'o'dan bize talep geldi. Antalyaspor, Eto'o'yu bırakmak istemiyorsa saygı duyarız. Biz, Eto'o için ölüp bitmiyoruz. Dün açılışa misafir olarak gittik. Orada bir kurgu yapıldı. Biz o işleri 15 yaşında bıraktık. Çocuk çocuk, ayıp işler. Camiaları birbirine düşman etmeye çalışacaklar. Antalyaspor ile Antalyaspor'u yönetenleri ayırırız biz ama yapılan ayıp. Bizden başka alıcı yok muydu Eto'o'da? Başakşehir ve Trabzonspor vardı. Bizim üzerimizden algı yapıldı sürekli" dedi. 

Orman şöyle devam etti:

"Bu yapılan spor adamlığı değil. Adamlık değil. Bu algı operasyonunun bir üst aklı olduğunu düşünüyorum. Antalyaspor Başkanının Fenerbahçe ile bir ilgisi var mı bilmiyorum ama üslupları benziyor."