Beşiktaş yönetimi, Pinheiro'yu uzun süredir takip ediyormuş!

Beşiktaş yönetimi, Pinheiro'yu uzun süredir takip ediyormuş!

Siyah Beyazlılar, Yalçın'ın boşluğunu doldurmak amacıyla yaptığı görüşmelerden sonuç aldı ve bir isimde karar kıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Sergen Yalçın döneminin sona ermesiyle teknik direktör arayışları son hızıyla devam ediyor. Siyah Beyazlı yönetim bir isimde karar kılarken prensip anlaşmasına da varıldı. İşte son dakika gelişmesiin ayrıntıları...

ARAYIŞ DEVAM EDİYOR

Sergen Yalçın’la vedalaştıktan sonra Önder Karaveli yönetiminde çıktığı Yukatel Kayserispor maçından galibiyetle ayrılarak rahat bir nefes alan Beşiktaş’ta yeni teknik direktör arayışı devam ediyor.

ÖNDER KARAVELİ İLE YOLA DEVAM KARARI ALINDI

Siyah-beyazlı yönetim kurulu önceki gün Ahmet Nur Çebi başkanlığında gerçekleştirdiği 5 saat süren toplantıda yerli veya yabancı bir isim üzerinde fikir birliğine varamayınca, Önder Karaveli ile yola devam etme kararı almıştı.

ŞENOL GÜNEŞ İSTANBUL'A GELDİ AMA...

Beşiktaş'ın gündemindeki yerli isimlerden Şenol Güneş geçtiğimiz günlerde Trabzon'dan İstanbul'a gelmiş ve bu durum bir görüşme yapılacağı iddialarını güçlendirmişti. Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin yerli olarak gündeminde yer alan Şenol Güneş, bu yıl kulüp takımı çalıştırmak istemediğini açıklamıştı.

OKAN BURUK VE RIZA ÇALIMBAY DA GÜNDEMDE

Şenol Güneş'in dışında Beşiktaş'ın yerli teknik direktör adayları arasında Rıza Çalımbay ve Okan Buruk yer alıyor. Başakşehir'le Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Okan Buruk 1 yıldır takım çalıştırmıyor. Öte yandan Rıza Çalımbay ise Demir Grup Sivasspor ile istikrar yakalamış durumda. Beşiktaş'ta yerli adayların ardından gözler yabancı teknik adamlara çevrildi.

EN YAKIN İSİM PINHEIRO

Başkan Çebi ve yöneticiler toplantıda birçok teknik adam üzerinde görüş alışverişinde bulunurken, bu aşamada Beşiktaş’ta görev almaya en yakın ismin Portekizli çalıştırıcı Bruno Pinheiro olduğu aktarıldı.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Portekiz ligi ekiplerinden Estoril’in başında bulunan 45 yaşındaki Pinheiro ile prensip anlaşmasına varıldığı kaydedildi. Beşiktaş’ta görev almak isteyen Pinheiro’nun Estoril ile ayrılık için görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

YÖNETİM UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYOR

Siyah-beyazlı yönetimin, geçen yıl 1. lige taşıdığı Estoril’le bu sezon da başarıyı yakalayan deneyimli teknik adama çok inandığı ve uzun süredir takip ettiği vurgulandı. Pinheiro’nun Estoril ile birkaç gün içinde yollarını ayırması halinde Beşiktaş’la sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.

KARAVELİ DE EKİPTE YER ALACAK

Beşiktaş Yönetimi’nin, Önder Karaveli’yi Bruno Pinheiro’nun ekibine dahil etmek istediği de belirlendi. Siyah-beyazlı futbolcuların Karaveli’den çok memnun oldukları ve UEFA pro-lisansı bulunan deneyimli teknik adamın, Pinheiro’nun ekibinde yer almasının planlandığı aktarıldı. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)