Beşiktaş yönetiminde Mehmet Özdilek ismi öne çıkıyor

Beşiktaş yönetiminde Mehmet Özdilek ismi öne çıkıyor

Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör adayları arasında Şifo Mehmet’in ismi ön plana çıktı. Yönetim ve camia, Beşiktaş efsanesi Özdilek için “En uygun isim” görüşünde birleşiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Şenol Güneş’ten sonra teknik direktörlüğe kimin getirileceği merak konusu… A Milli Takım’ın başına geçen Güneş her ne kadar “Sezonu tamamlamak istiyorum” dese de, yaşanabilecek puan kayıpları yolların erken ayrılmasına sebep olabilir. Başkan Fikret Orman’ın izlediği strateji ise şimdilik geçici bir hoca ile idare edip mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi sonrası yeni teknik direktör getirmek. Yeni gelecek hocayla “seçim” şartlı bir sözleşme yapılması da ihtimaller dahilinde…

ROBSON’IN YANINDA YETİŞTİ

Kartal'ın yeni hoca adayları arasında Guti Hernandez, Sergen Yalçın ve Rıza Çalımbay gibi kulüp efsaneleriyle birlikte yer alan Mehmet Özdilek göreve en yakın isim konumunda… Siyah-Beyazlı yönetimde, “13 sezon Beşiktaş forması giydi. İngilizler’in efsane hocası Bobby Robson’ın tedrisatından geçti. Artık “genç hoca” değil. Küme düşmeme mücadelesi yerine şampiyonluk mücadelesi veren bir takımda görev yapmayı hak ediyor. Beşiktaş’ın özbeöz çocuğudur” görüşü hakim.

ERZURUM HAKEM KURBANI

Camianın da sıcak baktığı bir isim olan 52 yaşındaki teknik adam için, “Erzurum'un kadro kalitesine kıyasla çok iyi puan topladı. BŞB Erzurumspor gayet iyi oynuyordu, hakem hataları olmasa çok daha yukarıda olurdu. Real Madrid gidip Solari’yi, Milan Gatttuso’yu, Man. United Solksjaer’i getiriyor. Beşiktaş da kendi efsanelerinden birini takımın başına getirmelidir. Mehmet Özdilek, Beşiktaş camiasının evladıdır. Şenol Güneş ise kanımızın uyuştuğu bir futbol adamı” deniyor. (Güneş)

Etiketler :