Beşiktaş yüzde 50 indirim istiyor!

Beşiktaş yüzde 50 indirim istiyor!

Beşiktaş Futbol AŞ Başkan Vekili Cenk Sümer, Futbol A Takımı’ndaki futbolcularla maaş indirimi konusunda görüşmelerine tam gaz devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkan Vekili Cenk Sümer, hafta başından beri maaş indirimi konusunda futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Sümer’in, ilk olarak sunduğu 3 aylık maaş indirimi taleplerine futbolculardan karşılık göremeyince, yeni bir teklifle oyuncuların kapısını çaldığı iddia edildi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve futboldan sorumlu siyah-beyazlı yöneticilerle görüşmeler yapan Sümer, futbolcularla bir araya gelerek yeni tekliflerini oyunculara iletti. Bu bağlamda ekonomik tablonun koronavirüs sürecinden de sonra daha vahim bir duruma doğru sürüklendiğini açıklayan Sümer, futbolculardan önümüzdeki sezondan itibaren yüzde 50 maaş kesintisi talebi istedi.

Sümer’in futbolculara ilettiği yeni teklife, oyuncu grubunun yalnızca yüzde 10’nunun sıcak baktığı iddia edildi. Yabancı oyuncuların kesintiye sıcak bakmadığı ifade edilirken, siyah-beyazlı yöneticilerin sözleşmesi biten futbolculara ise garanti para miktarını düşük tutup; performansa dayalı yeni kontrat teklifi yapacağı belirtildi.