Beşiktaş, Ze Luis'ten vazgeçmiyor

Beşiktaş, Ze Luis'ten vazgeçmiyor

Bir taraftan Kalinic ve Cisse ile dirsek temasında olan siyah-beyazlılar, Porto ile yollarını ayıracak olan Afrikalı oyuncuya yeniden kanca attı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde PAOK’a elenmesinin en büyük gerekçesi olarak Burak’ın ayrılmasından sonra forvet transferinin yapılmaması olarak gösterilmişti. Lille’e transfer olan tecrübeli golcünün yerine henüz hiçbir oyuncuyla anlaşamayan Beşiktaş yönetimi arayışlarına hız verdi. Alanyaspor forması giyen Papiss Cisse ve Atletico Madrid’in 32 yaşındaki yıldızı Nikola Kalinic ile dirsek temasında olan siyah-beyazlılar, daha önce de gündeme gelen Ze Luis defterini raftan indirdi. 

Bir yıllığına kiralanacak

Portekiz ekibi Porto’da forma giyen 29 yaşındaki Afrikalı oyuncu gözden çıkarılmış durumda. Portekiz spor gazetesi Abola, Porto’nun iki yeni golcü transferi yapacağını, Ze Luis’in kadroda düşünülmediğini yazdı. Gazete, Ze Luis’i isteyen ekipler içinde Beşiktaş’ın da olduğunu yazarken, Yeşil Burun Adaları pasaportlu oyuncu geçen sezon 10 milyon 750 bin avro karşılığında Spartak Moskova’dan Portoya transfer olmuştu. Beşiktaş oyuncuyu bir yıllığına kiralamak istiyor. (Türkiye Gazetesi)

Etiketler :