"Beşiktaş'a attığım golü iyi hatırlamayacağım çünkü..."

"Beşiktaş'a attığım golü iyi hatırlamayacağım çünkü..."

Avrupa'ya veda eden Beşiktaş, prestij maçında Slovan Bratislava'yı evinde 2-1 yendi.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde ilk 4 maçta puan alamayan ve Avrupa'ya veda etmesi kesinleşen Beşiktaş, prestij maçında Slovan Bratislava'yla karşı karşıya geldi. Siyah Beyazlılar 1-0 yenik duruma düştüğü maçta galibiyeti 75'te Roco ve son dakikada Adem Ljajic'ten gelen penaltı golüyle elde etti ve hem ülke puanına katkı yaptı hem de sıfır puan kabusundan kurtuldu. 

Slovan Bratislava futbolcuları, Beşiktaş karşısında aldıkları 2-1'lik mağlubiyetin ardından konuştu. Teknik Direktör Jan Kozak ise mağlubiyetin en büyük faktörlerinden biri olarak Beşiktaş taraftarlarını gösterdi. 

Slovan Bratislava'nın tek golünün sahibi olan Daniel şunları söyledi:

"Beşiktaş'a attığım golü iyi hatırlamayacağım çünkü kaybettik. İlk yarıda iyiydik. Gerekeni yaptık. Her şey yolunda gitti. İkinci yarıda Beşiktaş taraftarı takımını öyle bir itti ki, geriye çekilmek zorunda kaldık. Ancak utanılacak bir performans sergilemedik."

Slovan Bratislava Teknik Direktörü Jan Kozak ise şöyle konuştu:

"Oyuncularımla gurur duyuyorum. Slovakya da bizimle gurur duymalı. Kaybettik ama futbol bu. Herkes kime karşı oynadığımızı ve nasıl bir grupta olduğumuzu gördü. Hepsi büyük kulüpler. İkinci yarıda Beşiktaş taraftarlarının kurduğu baskı maçı kaybetmemizin en büyük sebeplerinden biriydi."