Beşiktaş'a bir Brezilyalı daha

Beşiktaş'a bir Brezilyalı daha

Savunmaya Welinton’ı transfer eden Beşiktaş o bölgeye bir transfer daha yapacak. Siyah beyazlılar stoper bölgesi için sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Ajans Beşiktaş - Son olarak Alanyaspor forması giyen Welinton’u kadrosuna katan Beşiktaş, bir başka Brezilyalı stoperin daha peşinde. Kara Kartal, Göztepe ile sözleşmesi sona eren ve yeni sözleşmeye imza atmayan Cristian Titi'yi transfer etmek istiyor. İzmir ekibinin yıllık ücretinde indirim yapmak istediği; ancak düşüşü kabul etmeyerek sözleşme uzatmayan Titi için Beşiktaş Yönetimi’nin girişimlere başladığı öğrenildi. İzmir ekibinde başarılı bir performans sergileyen Brezilyalı futbolcu da siyah beyazlılara gelmeye sıcak bakıyor.  

GÖZTEPE SÖZLEŞME UZATMAK İÇİN ISRAR EDİYOR 

Göztepe, Beşiktaş’ın gündeminde yer alan Titi’den maaşında indirim yapmasını istemişti. İzmir ekibi bu teklifi reddeden Brezilyalı stoper ile anlaşmanın yollarını arıyor. Göztepe’nin kısa bir süre içerisinde Titi ile son bir görüşme yapması bekleniyor.  

TÜRKİYE’DE 3 TAKIMDA FORMA GİYDİ 

Son olarak Göztepe forması giyen ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Titi, Türkiye’de 3 takımda forma giydi. Kasımpaşa formasıyla Türkiye’ye giriş yapan Brezilyalı stoper, Bursaspor ve Göztepe’de de oynadı. (Asist Analiz)

Etiketler :