Beşiktaş'a Bosnalı stoper adayı!

Beşiktaş'a Bosnalı stoper adayı!

Şampiyon Beşiktaş'ta transfer çalışmaları erken başladı. Salih Uçan'ı renklerine bağlayan siyah-beyazlılara, menajerler aracılığıyla yeni bir stoper önerildi.

Ajans Beşiktaş - Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ta sıra şimdi yeni sezon için kurulacak kadroda. Transfer çalışmalarına erkenden başlayan siyah-beyazlılar, Alanyaspor'da forma giyen Salih Uçan ile prensip anlaşmasına varmıştı.

VIDA VE WELINTON DIŞINDA STOPER YOK

Bu sezon savunmada belli bir istikrarı sağlasa da sayısal anlamda problem yaşayan Kara Kartal; Montero’nun bonservisini almama kararı aldı. Kararın ardından; Beşiktaş'ın o bölgede Vida ile Welinton’dan başka stoperi kalmayacak. Gündeme sıkça gelen başarılı stoper Steven Caulker’ın ardından; Beşiktaşlı yöneticilere menajerlerden bir öneri geldi.

BEŞİKTAŞ'A BOSNALI STOPER

Transferde düşük maliyetli veyahut sözleşmesi sona erecek oyunculara yönelecek olan Beşiktaş’ta, kontratı 30 Haziran 2021’de bitecek olan Vojvodina oyuncusu Sinisa Sanicanin'in menajerler aracılığıyla kulübe önerildiği öğrenildi. 24 Nisan 1995 doğumlu oyuncu bu sezon 22 maça çıktı ve 3 gol 1 asist ile oynadı. 26 yaşındaki oyuncunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1.5 milyon Euro. Anlaşma sağlanırsa; siyah-beyazlılar kontratı biten Sanicanin'in transferinde bonservis bedeli ödemeyecek. (Asist Analiz)

Etiketler :