"Beşiktaş'a değil farklı kişilere maçı kaybettik" diyen Erol Bulut'u tanıyalım! "Şampiyonluk adayım Başakşehir" demişti

"Beşiktaş'a değil farklı kişilere maçı kaybettik" diyen Erol Bulut'u tanıyalım! "Şampiyonluk adayım Başakşehir" demişti

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Yeni Malatyaspor ile mücadele etti. Karşılaşmayı Beşiktaş 3-1'lik skorla kazandı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı takım, uzun süre berabere giden maçı 3-1'lik skorla kazanarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı ve puanını 62'ye çıkardı. Beşiktaş'ın golleri, Negredo, Talisca ve Quaresma'dan geldi. Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, zorlu karşılaşmanın ardından "Bugün biz burada iyi bir maç sergiledik. Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Kaliteli futbolcuları var. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Ama biz burada Beşiktaş'a karşı kaybetmedik. Bu kadar söylüyorum. Oyuna istediğimiz gibi başladık. 13. dakikada Beşiktaş'ın golünde karambol oldu ve oyuncular çarpışınca Negredo iyi değerlendirdi. Bugün Yeni Malatyaspor olarak iyi bir oyun sergiledik. Beşiktaş'ı galibiyetinden dolayı tebrik ederim. "Biz buraya bazı sıkıntılarla geldik. Ben geldiğimde ne olursa olsun sonuna kadar burada olacağımı söyledim. Zorluklar yaşıyoruz. Başakşehir'i yenmiş olsaydık ne olacaktı? Evkur Yeni Malatyaspor sahaya çıktığında en az bir puan için çıkıyordur. Maçı bir 90 dakika daha hakemlerimiz izlesin. Başka bir şey demiyorum!" dedi.

Erol Bulut, 6 Nisan'da oynanan Medipol Başakşehir maçını kaybetmişti. Başakşehir o maçta oyun üstünlüğü kurmuş, Malatya ise buna razı olmuş bir görünüm ortaya koymuştu. Maç öncesinde Erol Bulut maçla ilgili olarak “Ligin muhtemel şampiyonuyla oynayacağız. Şu an gözüken o. Beşiktaş, Fenerbahçe'ye ve Galatasaray'a bakıldığında en iyi futbolu oynayan, şampiyonluğa en yakın olan takım Başakşehir” demişti.

Maçtan sonra sosyal medyadaki "Malatyaspor, Başakşehir'e yattı" şeklindeki eleştiriler üzerine ve kendisine maç öncesi yaptığı açıklamalar sorulunca, Bulut garip açıklamalarına bir yenisini eklemişti. Erol Bulut, Başakşehir maçında takımının sergilediği futbolu eleştirenlere daha önce yaptığı açıklamalarının arkasında olduğunu belirterek yanıt vermişti. Bulut, "Başakşehir maçı öncesi yaptığım açıklamayla takımımın performansının artmasını sağlamak istedim." demişti.

Erol Bulut kimdir?

Almanya doğumlu olan Erol Bulut, 4 sezon Fenerbahçe'de forma giymiştir. Trabzonspor, Adanaspor ve Bursaspor'da da top oynayan Bulut, daha sonra Avrupa'da top koşturdu. Erol Bulut, teknik direktörlük kariyerine Yeni Malatyaspor'da başladı. Bulut, daha önce Medipol Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapmıştı.

Etiketler :