Beşiktaş'a Faslı sol bek; Saiss ile görüştü

Beşiktaş'a Faslı sol bek; Saiss ile görüştü

Beşiktaş'ta sol bek için gündeme sürpriz bir isim geldi. Siyah-beyazlıların gündeminde Faslı yıldız var. Bu transfer öncesi ise oyuncu ile Romain Saiss arasında bir görüşme gerçekleşti.

Ajans Beşiktaş - Transferde hareketli günlere giren Beşiktaş; forvet, orta saha derken sol bek takviyesinde de gaza basmış durumda..

GÜNDEMDEKİ İSİM YAHIA ATTIYAT

Pek çok ismi listesinde bulunduran siyah- beyazlılarda öncelikli adaylardan olan Yahia Attiyat Allah'la ilgili flaş bir gelişme yaşandığı belirtildi.

SAISS İLE GÖRÜŞTÜ

Buna göre 27 yaşındaki Faslı futbolcunun vatandaşı Saiss'i arayarak Beşiktaş hakkında bir kez daha bilgi aldığı öğrenildi.

"EL ÜSTÜNDE TUTULURSUN"

Wydad AC takımında oynayan 1.76 boyundaki sol bekin, "Orada yapabilir miyim? Forma giyebileceğim bir takımda oynamak istiyorum. Şartlar nasıl?" diye sorduğu, Saiss'in de "Beşiktaş Türkiye'nin en büyük 3 kulübünden biri. Tesisler, stat, taraftarlar her şey harika. Kendini sevdirirsen el üstünde tutulursun. Anlaşabilirsen hemen gel" yanıtı verdiği belirtildi.

MONTPELLIER DE İLGİLENİYOR

Öte yandan oyuncunun bilgi almasının altında kendisi ile Montpellier kulübünün de ilgilenmesi olduğu kaydedildi. Yahia Attiyat'ın seçim yapmak için Saiss'ten bilgi aldığı kulislerde konuşuluyor. (Sabah)