''Beşiktaş'a güveniyoruz! UEFA Kupası'nı alabilirsiniz''

''Beşiktaş'a güveniyoruz! UEFA Kupası'nı alabilirsiniz''

Beşiktaş'ta Jeremain Lens'in menajeriyle ayrılık için görüşmeler sürüyor. Lens'in menajeri UEFA Kupası priminden de vazgeçmek istemiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Jeremain Lens’le sözleşmesinin feshedilmesi için görüşmeler devam ediyor… Kendisine bu sezon ve gelecek sezon alacağı olan 2 milyon 750 bin Euro’nun 750 bin Euro’su teklif edildi. Geride kalan iki sezonda kendisine bonuslarla beraber yaklaşık 5 milyon Euro ödendiği (4 milyon 550 bin Euro nakit + 500 bin Euro 35 maç ve fazlasını oynadığı ayrıca puanlardan gelen prim) hatırlatıldı.

Görüşmeye katlan Jeremain Lens’in avukatı 2 milyon 750 bin Euro + 200 bin Euro'luk bonusun tamamının istediklerini, ancak bu şartlarda oyuncusunun ayrılacağını söyledi.

Başkan Ahmet Nur Çebi’yi çıldırtan ise Jeremain Lens’in menajerinin sözleşmede yazan 200 bin Euro’luk UEFA şampiyonluğu priminde ısrarcı olması oldu. Hollandalı oyuncunun menajeri görüşmede, ''Takımınıza güvendiğiniz için sözleşmesine 200 bin Euro daha yazdırdınız. Biz Beşiktaş’a inanıyoruz. UEFA’yı alabilirsiniz'' dediği bildirildi.

Douglas'ın menajeri de Lens'in menajerinden aşağı kalmadı

Beşiktaş’ta ayrılığı sorun olan bir başka isim Douglas… Geldiğinden beri sakat olan Brezilyalıya yılda 800 bin Euro’dan 3 yılda 2.4 milyon Euro ödenmesi gerekiyor. Ayrıca üzerine de 1.5 milyon Euro’luk da imza parası verilecek. Toplamda 3.9 milyon Euro alması gereken Douglas’ın Türkiye temsilcisi ile bir görüşme yapıldı.

Kendisine 1 milyon Euro verilerek sözleşmesini feshedilmesi teklif edildi. Oyuncunun sürekli sakat olduğu, kendisine hiç bakmadığı, ellerinde kanıt olduğu iddia edildi. FIFA’ya giderlerse uzun bir sürecin ardından Douglas’ın haksız çıkacağı belirtildi.

Douglas’ın temsilcisi ise, ''Sözleşmesi var. Ayrılmak istemiyor. İstanbul’da mutlu. İstetseniz FIFA’ya gidin. Ancak o zaman tazminat ve faizleri de ödemek zorunda kalırsınız'' dedi. (Fotospor)

Etiketler :