Beşiktaş'a Hernandez müjdesi! Sezon sonunda...

Beşiktaş'a Hernandez müjdesi! Sezon sonunda...

Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmak istediği futbolculardan Javier Hernandez, sezon sonunda West Ham'dan ayrılmaya karar verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Ocak ayında kadrosuna katmak istediği futbolculardan Javier Hernandez ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Devre arasında da West Ham'dan ayrılmak isteyen fakat sonrasında transfer görüşmelerinde şartlar oluşmayınca kulüpte kalan Javier Hernandez'in sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. ESPN'nin haberine göre, West Ham'da mutlu olmayan ve devre arasında transferine izin verilmeyen Javier Hernandez, Dünya Kupası'ndan sonra West Ham ile yollarını ayıracak.

BEŞİKTAŞ UZUN SÜRE İSTEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Ocak ayında Negredo'yu transfer etmeden önce uzun süre West Ham'la Javier Hernandez'in transferi için görüşme gerçekleştiren Beşiktaş yönetimi, fiyat konusunda anlaşma sağlanamayınca yıldız futbolcunun transferini askıya almıştı. Javier Hernandez'in bu kararının ardından, Negredo'dan memnun olmayan Beşiktaş yönetiminin sezon sonunda yeniden devreye gireceği öne sürülen iddialar arasında.

Javier Hernandez'in performansı

Javier Hernandez bu sezon West Ham formasıyla Premier Lig'de 28 maçta 8 gol attı ve 1 asist yaptı. Meksikalı futbolcunun kulübüyle 2020'ye kadar sözleşmesi devam ediyor. (Futbol Arena)

Etiketler :