Beşiktaş'a Javier Hernandez müjdesi!

Beşiktaş'a Javier Hernandez müjdesi!

Devre arasında Beşiktaş'ın gündemine gelen West Ham United'ın golcüsü Javier Hernandez ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Bu sezon golcülerinden yeterli verimi alamayan Beşiktaş'ta yaz transfer döneminde önceliğin forvet mevkiine verilmesi bekleniyor. Siyah Beyazlılar, ara transfer döneminde Vagner Love ve Cyle Larin'i kadrosuna katmasına rağmen bu oyuncularından da verim alamamıştı.

Devre arasında Kara Kartal'ın gündemine gelen isimlerden biriyse West Ham United'ın Chicharito adıyla da bilinen golcüsü Javier Hernandez'di. Meksikalı golcüyle ilgili ortaya atılan son iddia ise Beşiktaş yönetimini sevindirecek cinsten.

ESPN'in okuyucularıyla paylaştığı haberde golcü futbolcunun sezon sonunda takımından ayrılmaya çok yakın olduğu yazıldı. Oyuncuya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre sözleşmesi 2020 yılında bitecek olan yıldız oyuncu, kendisine yeni bir kulüp aramaya şimdiden başladı.

Geçtiğimiz yaz Bayer Leverkusen'den tam 17,8 milyon euro karşılığında Londra ekibinin yolunu tutan Chicharito için West Ham'ın da gelecek tekliflere hazır olduğu öne sürüldü. Haberde oyuncuyla ilgilenen kulüpler arasında MLS, Çin Süper Ligi ve Türkiye'den de takımlarında da bulunduğu belirtilirken Türkiye'den ilgilenen takımınsa Beşiktaş olduğu düşünülüyor.

Oyuncunun kulüpten ayrılmak istemesine gerekçe olaraksa gösterdiği kötü performans olarak gösteriliyor. Chicharito, bu sezon West Ham formasıyla çıktığı 33 maçta yalnızca 8 gol kaydedebilirken 1 de asist kaydedebildi. (Fanatik)

Etiketler :