Beşiktaş'a Joao Mario'dan kötü haber

Beşiktaş'a Joao Mario'dan kötü haber

Inter'in iki sezon önce Sporting Lizbon'dan 40 milyon euroya transfer ettiği ancak beklentileri bir türlü karşılayamayan Joao Mario'dan Beşiktaş'a kötü haber geldi.

Ajans Beşiktaş - İki ezeli Endülüs takımı Sevilla ve Real Betis, Joao Mario yarışında Beşiktaş'a rakip oldu. 25 yaşındaki Portekizli yıldız tgeçen sezonun ikinci yarısında Inter'den West Ham United'a kiralanmış ancak Londra ekibi satın alma opsiyonunu kullanmamıştı.

Sky Italia'nın haberine göre, Sevilla'nın da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu yıldız oyuncu için bir başka Endülüs bölgesi takımı Real Betis de devreye girdi. İtalya'nın transfer dönemi bu cuma bitiyor ancak İspanyollar için bu tarih 31 Ağustos... Dolayısıyla Mario'nun kendisine takım buolması için 2 haftalık süresi daha var.

Bugünkü Gazzetta dello Sport'un haberine göre ise Joao Mario kendisine yeni bir takım bulamazsa ve takımda kalırsa Inter'de Luciano Spalletti tarafından ilk 11'de kullanılması neredeyse imkansız... Transfer döneminin başında Anderson Talisca'nın bonservisini alamayan ve oyuncusunun Çin'e gitmesine engel olamayan Beşiktaş için Joao Mario iddiaları Türk basınında yer almıştı.

Portekizli oyuncu iki sezon önce Sporting Lizbon'dan Inter'e 40 milyon euroluk bedelle transfer olmuş ancak Milano'da beklentileri karşılayamamıştı. (Fanatik)

Etiketler :