Beşiktaş'a Kostas Mitroglou önerisi

Beşiktaş'a Kostas Mitroglou önerisi

Uzun süredir Kostas Fortounis’in peşinde koşan Beşiktaş’a sürpriz bir öneri daha geldi: Kostas Mitroglou...

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de sezonu 4. sırada bitiren ve gelecek sezon için kadroya takviyeler yapmak isteyen Beşiktaş, önceliği forvet transferine verdi. Demba Ba konusu henüz netlik kazanmasa da siyah beyazlılar, listedeki isimleri takibe devam ediyor.

Bu arada transfer çalışmaları sürerken, Kartal'a menajerler tarafından yıldız isimler de önerildiği iddia edildi. Bu isimlerden birisi de Kostas Mitroglou...

A Spor'un haberine göre Beşiktaş'a Marsilya'da bu sezon sakatlıklar yüzünden sıkıntılı bir sezon geçiren Kostas Mitroglou teklif edildi.

Gomis'in yerine Marsilya'ya giden Yunan oyuncunun menajeri, Fourtunis ile oyuncusunun Beşiktaş'ta iyi bir ikili kurabileceğini iletti.

Fransa'nın Marsilya takımında forma giyen 30 yaşındaki golcü oyuncu geçtiğimiz sezon beklentilerin uzağında bir garafik çizdi. Sezon başında Gomis'in yerine Marsilya'ya transfer edilen Kostas Mitroğlu çıktığı 30 karşılaşmada 13 gol ve bir asistlik performans sergiledi. 2021 yılına kadar Marsilya ile sözleşmesi olan Mitroglou'nun bonservisinin düşük olması bekleniyor.