Beşiktaş’a Makedon orta saha! Antrenmanlara çıkacak

Beşiktaş’a Makedon orta saha! Antrenmanlara çıkacak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer çalışmalarına hız verildi. Siyah-beyazlı ekibin Makedonya’dan bir yıldız adayını takip ettiği ortaya çıktı.

Ajans Beşiktaş - Gedson Fernandes, Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka’yı kadrosuna dahil eden Beşiktaş’ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılarda geleceğe yatırım hamlesi olarak genç isimlerin de yakından takip edildiği dönemde Makedonya’dan sürpriz bir iddia geldi. Beşiktaş’ın genç futbolcuyu deneme antrenmanlarına alacağı belirtildi.

Valerien Ismael’in transfer raporu doğrultusunda gelecek sezon çalışmalarına hız veren Beşiktaş’ta kurmaylar sürpriz bir ismi gündemine aldı. Emrecan Uzunhan ve Emirhan Topçu gibi genç isimleri gündeminde tutan Süper Lig devinin Makedonya’dan da bir yıldız adayını takip ettiği ortaya çıktı.

Makfudbal’ın haberine göre; Beşiktaş, Pobeda’nın genç orta sahası Filip Todoroski için harekete geçti. 2003 doğumlu orta sahanın bu sezon başında A takımla antrenmanlarda yer aldığı ve kampta oynanan Rabotnicki maçında dikkat çektiği belirtildi. Beşiktaş kurmaylarının genç futbolcuyu deneme antrenmanlarına alacağı, Filip Todoroski’nin performansının yeterli olması halinde sözleşme imzalanabileceği kaydedildi.

Pobeda’nın teknik direktörü Boban Babunski’nin Filip Todoroski’yi keşfettiği aktarılan haberde tecrübeli çalıştırıcının açıklamalarına da yer verildi. Boban Babunski’nin Filip Todoroski için "Deneme antrenmanları için Beşiktaş’a gidecek. Pobeda’ya geldikten hemen sonra, ilk antrenmanlarda Filip Todoroski’nin nasıl bir yetenek olduğunu fark ettim. Önünde büyük bir gelecek var" açıklamasını yaptı. (Skorer)