Beşiktaş'a Mandzukic transferinde Juventus'tan cevap geldi

Beşiktaş'a Mandzukic transferinde Juventus'tan cevap geldi

Roma'da bulunan Beşiktaş transfer komitesinin yeniden gündema aldığı Mario Mandzukic'in geleceği hakkında Juventus kulübünden açıklama geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın bu sezon başında ve geçtiğimiz sezon da gündemine gelen Mario Mandzukic'in sezon sonunda Juventus'tan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilirken, Roma'da bulunan Beşiktaş transfer komitesinin gündeminde olan oyunculardan biri de Hırvat golcü olduğu iddia edildi. Juventus'tan ayrılacağı sıkça konuşulan tecrübeli futbolcu hakkında Juventus'un CEO'su Moratta, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Mandzukic harika bir oyuncu. Ancak bu takımda kalıp kalmayacağı konusundaki motivasyonunu da bilmek zorundayız." diyerek, bir nevi Hırvat futbolcunun ayrılabileceği sinyalini verdi. 

Mandzukic Juventus'ta kaç gol attı?

2015 yılında Atletico Madrid'den Juventus'a transfer olan Mario Mandzukic, İtalya Serie A'da bu sezon oynadığı 31 maçta 5 gol atarken, 3 asist yaptı. Hırvat futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta 4 gol kaydederken, toplamda ise 42 maçta 10 gol atıp, 4 asist yaptı. 31 yaşındaki Mario Mandzukic'in kulübü Juventus'la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. (Futbol Arena)

Etiketler :