Beşiktaş'a PFDK'dan ceza!

Beşiktaş'a PFDK'dan ceza!

Beşiktaş Kulübü, ligde Galatasaray ile oynadığı karşılaşmadaki saha olayları ve çirkin tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edilmişti.

Ajans Beşiktaş - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 03.05.2018 tarih ve 76 sayılı toplantısında alınan kararlardan Beşiktaş ile ilgili olan madde şöyle:

"BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 29.04.2018 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 8. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 200.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN 418,419,420,421 bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada, BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Etiketler :