''Beşiktaş'a teşekkür ediyorum...''

''Beşiktaş'a teşekkür ediyorum...''

Sabah gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Beşiktaş-Napoli maçını bugünkü köşesinde değerlendirmiş.

Erman Toroğlu'nun yazısından bazı bölümler:

"Beşiktaş bu kadar futbolcu sakatlığına rağmen, bu kadar eksi faktörlere rağmen çıkıyor sahaya çatır çatır mücadele ediyor. Yahu arkadaş adamın zaten futbolcuları sakatlanmış, eksik çıkmış sahaya. Bir de üstüne Tosic maç içinde sakatlanıyor. Böyle olduğu halde Beşiktaş, Napoli gibi bir takımla kafa kafaya mücadele ediyor.

Yalnız şunu unutmayın; Beşiktaş'ın kalecisi iyi bir kaleci. Defans oyuncularına da güven veriyor. Rakip hücumcuları da rahatsız ediyor. Biraz da futbol ukalası olmasa 'on numara' diyeceğim.

Şenol Güneş'in yerinde olmak istemezdim. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorsunuz, en etkili futbolcularınız leblebi gibi sakatlanıyorlar. Maç başlıyor, bu sefer en iyi oyuncun sakatlanıyor. Güneş'in teknik adamlığına ve görüşlerine şapka çıkarmak lazım. Hata yapmıyor mu? Yapıyor. Ama eğer özellikle Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar zorluğa ve aksiliğe rağmen, böyle bir takımı oynatabiliyorsanız buna teknik adam becerisi denir.

Beşiktaş, gruptan çıkar mı, çıkmaz mı beni hiç ilgilendirmiyor. Beşiktaş, rakipleriyle adam gibi oynuyor mu, mücadele ediyor mu? Beni o ilgilendiriyor. Beşiktaş'a teşekkür ediyorum. (...)"