Beşiktaş'a transferde 10 rakip

Beşiktaş'a transferde 10 rakip

Beşiktaş'ın transfer gözdesi konumunda bulunan Teemu Pukki, Avrupa devlerini peşine taktı. Norwich City'deki sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Finli golcü için Beşiktaş'ın haricinde 10 kulüp daha devreye girdi.

Ajans Beşiktaş - Yaz transfer sezonunun başlaması ile birlikte tüm takımlar çalışmalarına hız vermiş durumda. Süper Lig devleri Beşiktaş ve Fenerbahçe kadro planlaması kapsamında santrfor mevkisine transfer yapmayı amaçlıyor. Her iki takım da Norwich City'deki sözleşmesi sona eren yıldız futbolcu Teemu Pukki ile yakından ilgileniyor. Finli golcünün bonservisinin elinde olması Avrupa ekiplerinin de iştahını kabartırken, Pukki birçok takımı peşine takmış durumda.

BEŞİKTAŞ HARİCİNDE 10 TAKIM TALİP

Teemu Pukki için Beşiktaş'ın haricinde İngiltere'den Fulham, Leeds United, WBA, Burnley, Almanya'dab Gladbach, Leverkusen ve Hertha Berlin. İspanya'dan ise Valencia, Real Betis ve Villarreal takımları devrede bulunuyor.

İngiltere Premier Lig'de küme düşen Norwich City'nin kadrosuna bulunan Teemu Pukki, 36 maçta 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. (Fotomaç)

Etiketler :