Beşiktaş'a transferde Gelson Martins iddiası

Beşiktaş'a transferde Gelson Martins iddiası

Beşiktaş'ın Atletico Madrid forması giyen Gelson Martins'i transfer etmek istediği öne sürüldü.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Transfer çalışmalarına devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre siyah beyazlılar, Atletico Madrid forması giyen sağ kanat oyuncusu Gelson Martins ile ilgileniyor. Atletico Madrid'in kiralık olarak göndermeyi düşündüğü futbolcu için birçok talibin olduğu ve Beşiktaş'ın da bunlar arasında yer aldığı belirtildi. 

Atletico Madrid'in sezon başında Sporting Lizbon ile sözleşmesi sona erdiği için bedelsiz olarak transfer ettiği Gelson Martins, sergilediği performans nedeniyle İspanyol kulübünde gözden düştü. Atletico Madrid'in 23 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak göndermek istediği iddia edildi. Beşiktaş'ın da Gelson Martins'e talip olan kulüpler arasında yer aldığı ve Arsenal, Milan, Wolverhampton gibi takımların da transferde istekli oldukları kaydedildi. 

Gelson Martins kimdir?

Kariyerine Sporting Lizbon altyapısında başlayan Gelson Martins, 2018 yılında bonservis bedeli ödenmeden Atletico Madrid'e transfer oldu. İspanyol kulübünde bu sezon 12 resmi maçta 446 dakika süre alan Gelson Martins, 1 gol attı. 2023 yılına kadar Atletico Madrid ile sözleşmesi bulunan Gelson Martins, Portekiz Milli Takımı'nda da 21 kez forma giydi. (Futbol Arena)

Etiketler :