"Beşiktaş'a transferim neden olmadı anlamış değilim!"

"Beşiktaş'a transferim neden olmadı anlamış değilim!"

Mackolik ve Goal Türkiye muhabiri Oğuz Öztürk ile buluşan Yusuf Erdoğan, son anda gerçekleşmeyen Beşiktaş ve Lazio transferleri ve kariyerini anlattı.

Ajans Beşiktaş - 1461 Trabzon'dan Trabzonspor'a geldiğinde Türk futbolunun büyük işler beklediği Yusuf Erdoğan, Trabzonspor'da geçirdiği 4.5 sezonun ardından şimdi Bursaspor'da. Geçtiğimiz sezon Bursaspor formasıyla 18 maçta 2 gol 5 asistle oynayan Yusuf, bu sezonun ilk yarısında ise 6 maça 11'de başladı ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

Mackolik ve Goal Türkiye muhabiri Oğuz Öztürk ile Antalya'daki devre arası kampında buluşan Yusuf Erdoğan, son anda gerçekleşmeyen Beşiktaş ve Lazio transferleri ve kariyeri ile ilgili samimi bir röportaj verdi.

- Yine Temmuz 2017'de Muharrem Usta 'Yusuf'u Beşiktaş istiyor' demişti. Bu transfer niye olmadı?

"O konuyu hala anlamış değilim. Ben Trabzonspor'da kalmak istiyordum. Başkan beni çağırdı ve Beşiktaş ilgisinden bahsetti. Satabileceğini anlattı. Beşiktaş'la da anlaştık dedi. Hatta kamp kadrosunda bile yoktum. Sonra, anlamsız bir şekilde iş bozuldu. Tekrar kampa döndüm. Transfer olmadı. İki ay sonra Bursaspor'a geldim. Hocamız kal dedi, başkan git dedi... Bir çatışma yaşandı. Ben oynamayı düşünürken bu sefer oynatmamaya karar verdiler. Bursaspor da beni çok isteyince buraya geldim. İstemeyerek de olsa ayrıldım ama Bursa'da şimdi çok mutluyum. Bana verilen değerin karşılığını vermek için çalışıyorum."

Etiketler :