"Beşiktaş'a yaramadı"

"Beşiktaş'a yaramadı"

Takvim Gazetesi Spor Yazarı Oktay Derelioğlu, Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - SÜPER Lig'de 2. yarının ilk 2 maçını kazanarak devre arasındaki Cenk Tosun kaybına rağmen şampiyonluk yolunda istek ve azmini ortaya koyan Beşiktaş için Bursa deplasmanı kritik ve zorlu bir dönemeç olarak görünüyordu. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de taktik anlayışını galibiyet üzerine kurmuştu. Bursaspor ise seyircisini de arkaya alarak son derece sert ve dirençli bir maç oynayacağını ilk dakikalardan itibaren ortaya koydu. Maç ortada giderken Adriano'nun üstelik pek de kullanmadığı sağ ayağıyla attığı harika gol maçın başında bu zor ortamda adeta bir bonus gibi oldu.

BECERİKLİ OLACAKSIN!
Golden sonra da oyunun kontrolü Beşiktaş'taydı.
Bursaspor mücadelesiyle ayakta kaldı. Ama ilk ciddi pozisyonda Negredo'nun ters vuruşuyla golü bulmaları ev sahibi takımın hem inancını hem de direncini arttırdı.
İlk yarının son dakikasında da Delarge ile bir gol daha bulunca Beşiktaş için tehlike sinyalleri çalmaya başladı.
2. yarıda Beşiktaş beklendiği gibi oyunu rakip sahaya yıktı ama karşılarına bu kez Harun engeli çıktı. Bursa'nın kalecisi 2 gole inanılmaz reflesklerle izin vermedi. Beşiktaş uzatmalarda golu bularak 1 puanı kurtardı ama 2 kayıp puan şampiyonluk yolunda istemeyen bir şeydi!

MAÇIN İYİSİ HARUN: Bursa kalecisi 2 inanılmaz kurtarışa imza attı

MAÇIN EN KÖTÜSÜ LENS: Nerde geçen sezonki Lens.Yine kayıptı! (Takvim/Oktay Derelioğlu)

Etiketler :