Beşiktaş'ı ağzından düşürmeyen Nazifoğlu'nu tanıyalım!

Beşiktaş'ı ağzından düşürmeyen Nazifoğlu'nu tanıyalım!

Bu sezon yaptığı açıklamalarda Galatasaray'dan çok Beşiktaş'tan bahseden G.Saraylı yönetici Levent Nazifoğlu kimdir?

Ajans Beşiktaş - Galatasaray yönetiminin bu sezon en çok konuşan ve istisnasız her konuşmasında Eren Derdiyok'un bonservisini yükselten, Beşiktaş'ın futbolundan bahseden Levent Nazifoğlu'nu ne kadar tanıyorsunuz?

"12 yaşında Galatasaray’a geldim. 4 yıl amatör, 6 yıl profesyonel olarak oynadım ve bu süreçte para alamadım. Bazı futbolcular bunu dert edip mahkemeye veriyordu ama ben böyle bir şeye tenezzül etmedim. 23 yaşında başka takıma gitmem gündeme gelince Galatasaray’dan ayrılmamak için futbolu bıraktım. 96-99 yıllarında Galatasaray’da yöneticilik yaptım. Hagi, Iliev ve Filipescu transferlerini Ergün Gürsoy’un talimatlarıyla gerçekleştirdim. Bu transferler Galatasaray’ın sonrasında para kazandığı isimlerdi. Ardından Ali Sami Yen Stadyumu’nun kordinatörlüğü görevine getirildim. Bu zamana kadar görevlerimi yaparken bir kuruş para almadım."

Bu anlatım Levent Nazifoğlu'na ait. Ancak göze çarpan 2 detay var: Hem futbolculuk, hem de koordinatörlüğü yıllarında para almamış!

Para almama nedeni ise belki de eski Galatasaray yöneticisi Ergun Gürsoy'un yeğeni olması!

1987-88 sezonunda Galatasaray'da yedek kalecilik yapmış. Dayısının yöneticilik zamanlarında!

Hani Beşiktaş'ın Galatasaray'la şampiyonluk için çekiştiği ama bir Malatyaspor-Beşiktaş maçında Malatya'ya giden TOFAŞ marka otomobiller sayesinde Beşiktaş'ın şampiyonluğu kaybettiği zamanlar!

Levent Nazifoğlu, Galatasaray yönetim kurulu üyeliğine ve konuşmaya devam ediyor.