Beşiktaş'ı hafta sonu birbirinden zorlu maçlar bekliyor! İşte program...

Beşiktaş'ı hafta sonu birbirinden zorlu maçlar bekliyor! İşte program...

Beşiktaş Kulübü'nün takımları, bu hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara çıkacaklar.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızıştığı haftalara girilirken Beşiktaş, deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak. Yarın oynanacak olan müsabaka saat 20.00'de başlayacak.

14 Nisan saat 17.00'de Beşiktaş Sompo Japan, Gaziantep Basketbol ile Akatlar Arena'da karşı karşıya gelecek. Siyah – beyazlılar, ligde oynadığı 24 maçta 16 galibiyet 8 mağlubiyet elde ederek 40 puan ile dördüncü sırada bulunuyor.

14 Nisan saat 16.00'da Beşiktaş Mogaz, Hentbol Türkiye Kupası Yarı Final maçında Selka Eskişehir Hentbol ile karşılaşacak. Siyah – beyazlılar Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Aziziye Bld. Termal Spor ile karşılaşmış ve rakibini iki maçta da mağlup ederek yarı finale yükselmişti.

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı, 14 Nisan saat 15.00'de Vestel Venüs Sultanlar Ligi Klasman Etabı (5-6) maçında deplasmanda Bursa Bş. Bld. ile karşılaşacak.

14 Nisan, saat 14.00'de Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 26. haftasında deplasmanda Botaş ile karşılaşacak.

Etiketler :