Beşiktaş'ın 1 numaralı hedefi David Ospina

Beşiktaş'ın 1 numaralı hedefi David Ospina

Fabri’nin Fulham’a transferi sonrasında İspanyol kalecinin yerini doldurmak için 1 numaralı hedefini David Ospina olarak belirleyen Beşiktaş, Kolombiyalı için Arsenal’e satın alma opsiyonlu kiralama önerisinde bulunacağı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’da 2 sezondur başarıyla görev yapan Fabricio Ramirez’in Fulham’a transfer olmasının ardından Kara Kartal’da yeni kaleci arayışı başladı. Bu doğrultuda hedeflerini; Bursaspor’dan Harun Tekin, Arsenal’den David Ospina ve Porto’dan Jose Sa olarak belirleyen Beşiktaş’ın yoğun temasların ardından Premier Lig temsilcisinin file bekçisi konusunda karar kıldığı öğrenildi. Ada ekibi Arsenal’in Petr Cech’e ek olarak Bayer Leverkusen’den 25 milyon Euro karşılığında Bernd Leno’yu transfer etmesinin ardından bir anda kulüpte 3. kaleci konumuna gerileyen Ospina’nın da takımdan ayrılmaya yeşil ışık yaktığı bildirildi.

Arsenal’le 2020 yılına kadar kontratı bulunan tecrübeli eldivenle ayrılığa kulüp yönetiminin de sıcak baktığı konuşuluyor. Beşiktaş’ın, başarılı kaleciyi satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle kadrosuna katmak istediği gelen haberler arasında... Fabri’nin transferinin dün kesinleşmesinin ardından teklif hazırlığını tamamlayan yönetimin, bu hafta içerisinde Arsenal’in kapısını resmen çalması bekleniyor. Kara Kartal’ın Ospina için 2 milyon Euro kiralama bedeli, satın alma opsiyonu olarak da 4 milyon Euro önereceği konuşuluyor. (Fanatik)

 

Etiketler :