Beşiktaş'ın ABD asıllı kadın futbolcusunun hedefi ay-yıldızlı forma

Beşiktaş'ın ABD asıllı kadın futbolcusunun hedefi ay-yıldızlı forma

Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Beşiktaş'ın formasını giyen ve Türkiye'ye hayranlığını her fırsatta dile getiren Jessica O'Rourke Çarmıklı, A Milli Kadın Futbol Takımı'nda oynamak istiyor

Ajans Beşiktaş - Sezon öncesi Bilecik'in Osmaneli ilçesinde düzenlenen Kadınlar Futbol Turnuvası Zafer Kupası'na katılmak üzere kente gelen Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile İçmeler tesislerinde kampa giren Jessica Çarmıklı 

"Beşiktaş'da oynadığım için kendimi çok mutlu hissediyorum, çok güzel bir kulüp. Biliyorsunuz Türkiye'de birkaç kadın sporcu doğum yaptıktan sonra bıraktı. Sekiz aylık oğlum var. Bunun için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hocam, arkadaşlarım ve Beşiktaş taraftarı bana hep destek oldu. Şimdi yeniden buradayım ve takımla birlikte kamptayız." diye konuştu.

Eşinin Galatasaraylı olduğunu belirten Çarmıklı, "Eşim ile 4 sene önce tanıştım. İki sene önce evlendik. Biz spor konusunda tanıştık. Beşiktaş'a başlamadan önce bir tenis kulübünde çalışıyordum. Orada operasyon müdürüydüm. Kendisi sporsever bir kişi öyle tanıştık. Hep destekledi beni ve Beşiktaş'ta oynadığım için mutlu. Kendisi Galatasaray'ı tutuyor." ifadelerini kullandı.

Ay-yıldızlı formanın hayalini kuran 32 yaşındaki sporcu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye'de çok mutluyum, çok güzel bir ülke. İstanbul çok güzel bir şehir. İnsanlar gayet sıcakkanlı. Aslında gençlikten bu yana hep ABD Milli Takımı'nı istedim ama çok yeri gezdiğim ve sakatlık yaşadığım için fırsatım olmadı. İnşallah bu sene ya da önümüzdeki yıl Türkiye A Milli Takımı'na gidebilirim. Çok sevinirim Türk Milli Takımı'nda oynarsam. Türkiye'de en çok denizi seviyorum. Bu nedenle çocuğumun ismini Deniz koydum." (Milliyet)