Beşiktaş'ın aradığı forvet

Beşiktaş'ın aradığı forvet

Ara transferde şimdiye kadar Mitrovic ve Babel’i renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, yönetim forvet arayışını sürdürüyor.

Aboubakar’ı Afrika Kupası'na gönderen Beşiktaş, dört koldan forvet arıyor. Eto'o fiyaskosu sonrası golcü listesindeki Jackson Martinez, Pratto, Bony ve Budkivsky'den birini kadroya katmak isteyen siyah-beyazlı yönetim, özellikle mali sebeplerle bir türlü mutlu sona ulaşamıyor.

Teknik heyet ise kiralık da olsa uzun boylu bir pivot santraforun alınmasından yana görüş bildirdi.

Temas kurulan forvetlerin çok pahalı olması ve Türkiye’ye soğuk bakmaları nedeniyle golcü transferinde henüz hedefe ulaşamayan siyah-beyazlılar, Ukraynalı Budkivsky için kararsız kaldı.

Sezonun ilk yarısını Rus ekibi Anzhi’de kiralık geçiren ve dün bu kulüple sözleşmesini fesh ederek Shakhtar Donetsk’in kampına katılan Budkivsky için yönetimin olumlu ya da olumsuz bir karar vermesi bekleniyor.

Transferiyle ilgili tüm yetkinin menajerlerinde olduğunu Ukrayna basınına aktaran Budkivsky’nin, anlaşma sağlanması halinde Beşiktaş’a gelmeyi kabul ettiği aktarıldı.

Savunmaya bir takviye daha yaparak devre arasını forvet almadan kapatmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi, yine de son güne kadar transfer pazarını yakından takip edecek. (AMK ve Milliyet / Serdar Sarıdağ)

Etiketler :