Beşiktaş'ın Avrupa dönüşü muhteşem oluyor!

Beşiktaş'ın Avrupa dönüşü muhteşem oluyor!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto zaferinin ardından Konyaspor karşısına çıkmaya hazırlanırken, Avrupa kupaları lige yaptığı dönüşle 3 puana göz kırpıyor.

Ajans Beşiktaş - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu deplasmanda 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ta gözler Spor Toto Süper Lig'e çevrildi. Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, taraftarı önünde Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı takım, bu karşılaşma öncesi Avrupa dönüşü performansıyla dikkat çekiyor.

Beşiktaş, Şenol Güneş önderliğindeki 2015/2016 ve 2016/2017 sezonlarında Avrupa kupalarından sonra Süper Lig'e dönüşlerde beklenenin aksine büyük bir sıkıntı yaşamamayı başardı.

Beşiktaş, son 2 sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçlarından sonra ligde çıktığı karşılaşmaların sadece birinde sahadan puansız ayrıldı. Son iki sezonun Süper lig şampiyonu, bu süreçte Avrupa kupası dönüşünde ligde çıktığı 17 karşılaşmanın 12'sinde sahadan 3 puanla ayrılmayı başarırken, 4 karşılaşma berabere bitti ve sadece 1 maçta puan alamadılar.

Beşiktaş'ın Avrupa dönüşü kazandığı maçlar...
Eskişehirspor (D): 1-2
Antalyaspor (D): 1-5
Bursaspor (D): 0-1
Galatasaray: 2-1
Akhisarspor (D): 0-2
Rizespor (D): 0-1
Antalyaspor: 3-0
Trabzonspor: 2-1
Bursaspor: 2-1
Akhisarspor: 3-1
Galatasaray (D): 0-1
Adanaspor: 3-1

Beşiktaş'ın Avrupa dönüşü berabere kaldığı maçlar...
Gençlerbirliği (D): 1-1
Başakşehir: 1-1
Kayserispor: 2-2
Antalyaspor (D): 1-1

Beşiktaş'ın Avrupa dönüşü yenilgiği maç...
Akhisarspor: 0-2

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında taraftarı önünde kendisi gibi Avrupa kupasından dönen Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş - Konyaspor mücadelesi 18 Eylül Pazartesi saat 20:00'da oynanacak. (Sporx)

Etiketler :