Beşiktaş’ın Avrupa Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu

Beşiktaş’ın Avrupa Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile 3-3 berabere kalarak sezonu 3. sırada bitiren Beşiktaş’ın Avrupa Konferans Ligi’ndeki muhtemel rakipleri belli oldu.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’de sezonun sona ermesi ile gözler Avrupa’ya döndü. Avrupa’da ülkemizi temsil edecek ekiplerden olan Beşiktaş’ın Konferans Ligi muhtemel rakipleri belli oldu.

Ligi 3. sırada bitirdi

Süper Lig’de dün sezonun son karşılaşmasına çıkan Beşiktaş, Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Sezon boyunca çıktığı maçlarda 23 galibiyet 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde eden siyah-beyazlı ekip ligi 78 puanla Fenerbahçe’nin hemen ardında, 3. sırada tamamladı.

Grup aşamasından önce 3 turda mücadele edecek

Beşiktaş, Avrupa biletini Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ile paylaşacak. Ülkemizi sarı-lacivertli ekip ile UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde temsil edecek Beşiktaş, lige 2. turdan başlayacak. Kartal’ın grup aşamasına geçebilmek için iki ön eleme turu ile bir play-off turunu başarıyla tamamlaması gerekiyor. 

Kartal’ın muhtemel rakipleri kimler?

Siyah-beyazlı ekibin Konferans Ligi’ndeki muhtemel rakipleri belli oldu. İşte Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde grup aşamasına geçmek için karşılaşabileceği muhtemel rakipleri ve rakiplerin ülkeleri: 

image-34.webp

İşte Beşiktaş’ın Avrupa Konferans Ligi'ndeki ilk maçı

Kartal 2. ön eleme Turu’nda ilk karşılaşmasına 27 Temmuz, rövanş maçına ise 3 Ağustos tarihinde çıkacak. 

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ilk ön eleme tarihi

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ilk ön eleme karşılaşmaları 27 Temmuz’da gerçekleşecek. 

Konferans Ligi’nde 3. ön eleme ve play-off'ların tarihi

Avrupa Konferans Ligi’nde 3. ön eleme turu 10-17 Ağustos tarihleri arasında oynanırken play-off karşılaşmaları 24-31 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. 

Konferans Ligi'nde kura çekimi Haziran'da

Süper Lig’den Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın katılacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde kura çekimi 20-21 Haziran’da yapılacak. (Ajansspor)