"Beşiktaş'ın Çin'deki maçını 100 milyondan fazla kişi seyretti"

"Beşiktaş'ın Çin'deki maçını 100 milyondan fazla kişi seyretti"

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Süper Lig takımlarına dair gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Ajans Beşiktaş - Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Passolig sisteminde her geçen gün seyirci ortalamasının arttığını söyledi.

Beşiktaş’ın Çin seyahati ve Japon medya deviyle iş birliğine gitmesiyle ilgili olarak konuşan Ceyhun Kazancı, “Markaları oluşturmak çok önemli ama bunları pazarlamak da çok önemli. Ligimizi de çok iyi pazarlamalıyız. Beşiktaş’ın geçen sene Çin’e gitmesi çok önemliydi. Schalke’yle maç yaptılar ve bu hazırlık maçını 100 milyondan fazla kişi seyretti. 

Türkiye’nin nüfusundan daha çok kişi izledi bu maçı. Dünyanın en büyük takımları o yöne doğru direksiyon kırmış durumda. Bizlerin de kesinlikle buralarda doğru ve iyi planlarla gelirleri artırmak için çalışmalar yapmamız gerekiyor. 

3 büyük İstanbul takımının bu sezon sonu için de belli planları olduğunu duyuyoruz. Süper Lig’deki bütün takımların pazarlama anlamında saha dışında da oyun planı olmalı. Böyle olunca ligin ve kulüplerimizin marka değeri artar ve hedeflediğimiz 5 büyük ligin seviyesine inşallah bir gün geliriz” diye konuştu. (HT Spor)

Etiketler :