Beşiktaş'ın derbideki 4. hakemine tepki!

Beşiktaş'ın derbideki 4. hakemine tepki!

Hakem hatalarının her geçen gün arttığı ligde hakem atamaları tepki çekmeye devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - İşadamı Turgay Ciner'in sahibi olduğu Habertürk gazetesi, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine 4. hakem olarak Tolga Özkalfa'nın atanmasına ateş püskürdü. Gazete Özkalfa'nın derbiye atanmasını, yine Ciner'in sahibi olduğu Kasımpaşa'nın son maçında verdiği hatalı kararların ardından "MHK tarafından ödüllendirme" olarak gördü.

Gazete şu yorumlarda bulundu: "Akhisar-Kasımpaşa maçında Kasımpaşa’nın golünü önce veren sonra da iptal eden ve bu şekilde büyük bir skandala imza atan hakem Tolga Özkalfa, Merkez Hakem Kurulu tarafından adeta ödüllendirilerek yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçına 4. hakem olarak atandı.Verdiği yanlış kararla tüm tepkileri toplayan Özkalfa’nın, sezonun en önemli karşılaşmalarından birinde görevlendirilmesi büyük şaşkınlık yarattı."

MHK Başkanı'na da yüklenen gazete yorumlu haberinde "Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu da yaptığı bu rezil atama ile geçmişteki başarısız kurul başkanlarını aratır hale geldi aynı zamanda bu atamasıyla başarısız icraatlarına bir yenisini daha eklemiş oldu" ifadelerini kullandı.