Beşiktaş'ın Domagoj Vida planı belli oldu

Beşiktaş'ın Domagoj Vida planı belli oldu

Harcama limitleri yüzünden santrfor ve sağ bek transferinde yol alamayan Beşiktaş, birkaç takımdan teklif alan Domagoj Vida’nın satışı ile hem transfere bütçe bulmayı hem de maaş yükünü hafifletmeyi planlıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş harcama limitlerine takılan transferde önünü açmak için takımdan satış yapmayı hedefliyor. Listenin ilk sırasında ise 3.4 milyon Euro'luk maaşı ile bütçeye yük olan Hırvat stoper Vida var. Sabah'ta yer alan habere göre, Roma başta olmak üzere Suudi Arabistan ve İngiliz kulüplerinden teklifler alan Vida'nın satışı ile siyah-beyazlılar transfere kaynak bulup, maaş yükünü de hafifletmeyi planlıyor.

HIRVAT FUTBOLCU DİRENİYOR

Roma'nın Vida'ya üç yıllık sözleşme ve 3 milyon Euro maaş teklifinde bulunduğu ancak tecrübeli yıldızın henüz olumlu yanıt vermediği ifade edildi. İstanbul'da mutlu olduğunu ve kalmak istediğini dile getiren Vida'ya Suudi Arabistan'dan 4 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif geldiği ancak Hırvat stoperin yıllık 5 milyon Euro istediği belirtildi. Premier Lig'den West Ham ile WBA da Vida'yı istiyor ve Beşiktaş yönetimi de bir an önce Hırvat stoperin ayrılmasını bekliyor.

Etiketler :