Beşiktaş'ın efsanesi Sergen Yalçın Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Beşiktaş'ın efsanesi Sergen Yalçın Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, 3-0'lık Gençlerbirliği maçı sonrası çok özel açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - "Şimdi ben başlayayım konuşmaya." diyerek sözlerine başlayan Yalçın, "3. sırada bitirmek bir başarı değildir, Beşiktaş için başarı değildir ama mevcut şartlarda en iyi senaryo buydu. Oyuncularla becerdik ve bir final gerçekleştirdik.''

''Gönül ister ki Trabzonspor ceza almasın''

Sergen Yalçın Şampiyonlar Ligi ile ilgili olarak da, ''Trabzon bir ceza almasın, onlar oynasın, onların hakkı. Gönül ister ki Trabzonspor ceza almasın. Ama onlar ceza alırsa biz oynayacağız Şampiyonlar Ligi'nde.” dedi.

Ekonomik sıkıntılara da değinen Sergen Yalçın, "Camiamız ekonomik olarak gerçekten zor bir süreçten geçiyor. Ben geldiğimde kontratımda elimden geleni yapmaya çalıştım. Okumadan, bir şey istemeden imzaladım. Anlaştığım rakamlar da buralara göre çok küçük rakamlar. Bu borçları kimse şahsi servetiyle ödeyemez. Kimsenin serveti yetmez. Uzun süre burada olur muyum, olmaz mıyım bilmiyorum ama biz burada başlangıcı yapacağız. Taraftarımız, arkamızda olduğu sürece devam edeceğiz."" dedi.

Sergen Yalçın: "Eğer kontratlar ekonomik olarak kulübümüzü sıkıntıya sokmayacak durumdaysa, oyuncularımız devam edebilirler. 2 milyon, 3 milyon euro maaş, 5 milyon, 7 milyon bonservis... Böyle bir şey yok. Bizim camiamız bunu kaldıramaz."

''Biz buradan gittik, yerimiz doldu''

Sergen Yalçın: "Biz Gökhan'a 'Gitsin' demedik. Gökhan, mutsuz olacaksa; gitsin. Herkesin yeri dolar. Kaleye yabancı transferi yapmayacağız, Ersin'in yanına yerli tecrübeli bir oyuncu alacağız."

Burak Yılmaz'ın durumunu da değerlendiren Yalçın, ''Burak Yılmaz'ın 2 yıl daha kontratı var, 35 yaşında. 36 ve 27 yaşında 2 milyon 700 bin euro kontratı var, sadece Burak'tan bahsediyoruz. Burak Yılmaz'ın yerine birini bulacağız. Forması için mücadele eden oyuncularla devam edeceğiz. Maaşları ödenebilir hale getirmek zorundayız. En iyi mücadeleci oyuncuları bulacağız. Şartları zorlayacağız. İşler kolay değil." dedi.

Etiketler :