Beşiktaş'ın eski futbolcusu Galatasaray'ın radarında

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Galatasaray'ın radarında

Galatasaray’ın transfer gündeminde sadece yerli veya gurbetçi isimler yok. Süper Lig’de kendisini kanıtlayan yabancılar da Galatasaray'ın radarına girmiş durumda. Listede eski Beşiktaş futbolcusu da var.

Ajans Beşiktaş - Fatih Terim’in bir süredir alınmasını istediği, Beşiktaş'ın da gündeminde olan Bernard Mensah için bir kez daha Kayserispor’un kapısı çalındı. 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı ile görüşürken, Beşiktaş’ın Mensah için 1.5 milyon Euro önerdiği ve anında ret cevabı aldığı ortaya çıktı. Galatasaray’dan istenen para 3.5 milyon Euro. Bu da, Kayseri’nin Mensah için Atletico Madrid’e olan borcunu karşılayacak. Sarı- Kırmızılılar, Maicon, Belhanda veya Feghouli’nin satışından gelecek parayla bu bedeli ödemeye kararlı.

Muslera dönene kadar...

Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan Kayserispor’un 31 yaşındaki kalecisi Lung da Muslera’nın yokluğunda transferi düşünülen isimlerden.

Marcao’nun yerine Victor Ruiz

Beşiktaş’la yollarını ayıran Victor Ruiz de gündemdeki yerini koruyor. Boşa çıkan 31 yaşındaki İspanyol stoperin, Galatasaray’ın teklifine oldukça sıcak yaklaştığı öğrenildi. Luyindama’nın ayrılma ihtimaline karşın Kaan Ayhan’ı transfer etmeye çalışan Sarı-Kırmızılılar, Marcao’yu da satarak, bonservis bedeli ödemeden Ruiz’i renklerine bağlamayı ve böylece hem kâra geçmeyi hem de diğer takviyeler için bütçe yaratmayı hedefliyor. (Fanatik)

Etiketler :