Beşiktaş'ın eski oyuncusu Higuain'in acı günü

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Higuain'in acı günü

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Federico Higuain ve birçok devin formasını giyen Gonzalo Higuain'in ressam olan anneleri Nancy Zakarias hayatını kaybetti.

Ajans Beşiktaş - Gonzalo ve Federico kardeşlerin annesi Nancy Zacarias'ın 5 yıldır kanserle mücadele ettiği geçen yılın Mart ayında açıklanmıştı. 

İki oyuncu da bu nedenle takımlarından ayrılıp annelerinin tedavi olduğu Miami'ye yerleşmişti. Her iki futbolcu da David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami kulübünde oynamaya başlamıştı. İki kardeş son zamanlarında annelerinin yanında olmak istemişti. 

Gonzalo ve Federico Higuain kardeşler kaçınılmaz sonla yüzleşti ve annelerini kaybetti.

Bu acı haberin üzerinden 48 saat geçmeden iki futbolcu Inter Miami formasıyla Philadelphia karşısında forma giydi. Mücadeleyi Inter Miami 2-1 kazanırken maçın gollerinde iki kardeşin imzaları vardı. 

İki futbolcunun babası ise eski Arjantinli defans oyuncusu Jorge Higuain. Jorge Higuain kariyerinin neredeyse tamamını Arjantin'de geçirirken sadece 1 sezon Fransa'da oynamış, Gonzalo Higuain de Paris'te dünyaya gelmişti.

Nancy Zacarias'ın babası Santos Zacarias ise boks efsanesi ve antrenördü. Nancy Zacarias ile Jorge Higuain çiftinin 4 erkek çocuğu var. En küçükleri Gonzalo Higuain. 

Gonzalo Higuain'in annesine çok düşkün olduğu biliniyordu. Ressam olan Nancy Zacarias, oğlunun birçok kez resmini yapmıştı. (Haber Global)