Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçı kadrosunda sürprizler olabilir

Beşiktaş'ın Fenerbahçe maçı kadrosunda sürprizler olabilir

Teknik direktör Sergen Yalçın zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde kadro seçimi üzerine düşünüyor. Yalçın; Montero-Necip, Rıdvan-N’Sakala ve Mensah-Oğuzhan arasındaki seçimlerini maç saatinde verecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın geçen hafta Başakşehir maçındaki 11'i değiştirmeyi düşünmüyor. O kadrodan sadece cezalı Dorukhan'ın yerine Rosier'in forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor, ancak bazı sürprizler de olabilir. Wellington döndü, Yalçın'ın en beğendiği oyunculardan birisi olan Brezilyalı stoperin yeri garanti. Montero'nun asıl mevki stoper olsa da Necip 11'e daha yakın.

TECRÜBE DE ÖNEMLİ

Genç Rıdvan, N'Sakala'nın çok önünde. Ancak teknik patron Yalçın'ın daha tecrübeli olan Afrikalı sol bekiyle derbiye başlama ihtimali de var. Başakşehir maçının en durgun ismi olan Mensah'ın yerine Sergen Yalçın'ın karantina süreci tamamlanan Oğuzhan'la başlama ihtimali bulunuyor. İyileşen ve takıma dahil olan Kevin N'Koudou'nun ise ikinci yarıda itici güç olarak sahaya sürülmesi bekleniyor. (Fotomaç)

Etiketler :