Beşiktaş'ın flaş stoper kararı!

Beşiktaş'ın flaş stoper kararı!

Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin sakatlanması bütün planları alt üst etti. Siyah beyazlılar, forvete ve savunmaya çalışmalarını sürdürürken, kanat transferinin de gündeme gelmesi yeni rota çizdirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın mevcut kadrosunda şu an 6 stoper var. Pepe, Tosic, Mitrovic ve Atınç’ın şu an takımda kalacağı kesin gibi. Geçen sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren Milosevic ve Franco’yu ise teknik direktör Şenol Güneş kadroda düşünmüyor ve geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında bu oyuncuların ayrılmalarının kendileri için daha iyi olacağını açıkça deklare de etti.
 
Pepe transferi sonrası stoperdeki sorununu çözmüş gözüken Beşiktaş, Marcelo’nun Lyon’a satılmasının ardından yeniden savunmaya takviye için arayışlara başladı. Ancak siyah-beyazlıların önceliği bir santrfor ve bir de Gökhan Töre’nin beklenmeyen sakatlığı nedeniyle kanat oyuncusu transfer etmek. Bu konuda çalışmalar tüm hızıyla sürerken yönetim, stoper transferini ise geri planda tutuyor.

En başta geçen sezon kiralık olarak oynayan Vincent Aboubakar’ın Porto’ya dönmesiyle santrforda doğan boşluğu doldurmak isteyen Beşiktaş, kanat transferinde de temaslarını hızlandırdı. Bu iki transfer yapıldıktan sonra stoper takviyesi gündeme alınacak ancak eğer kulübün bütçesine uyan bir isim bulunamazsa bu bölgeye transfer yapılmayacak.
 
Siyah beyazlıların mevcut kadrosunda şu an 6 stoper var. Pepe, Tosic, Mitrovic ve Atınç’ın şu an takımda kalacağı kesin gibi. Geçen sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren Milosevic ve Franco’yu ise teknik direktör Şenol Güneş kadroda düşünmüyor ve geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında bu oyuncuların ayrılmalarının kendileri için daha iyi olacağını açıkça deklare de etti.

Eğer siyah-beyazlıların bütçesine uygun bir stoper bulunamazsa Kara Kartal en azından devre arasına kadar Pepe, Tosic, Mitrovic ve Atınç dörtlüsüyle mücadele edecek. (Vatan)

Etiketler :