Beşiktaş’ın forvet transferi için ayırdığı bütçe belli oldu!

Beşiktaş’ın forvet transferi için ayırdığı bütçe belli oldu!

Beşiktaş'ın ince eleyip sık dokuduğu forvet transferi için ayırdığı bütçe belli oldu.

Ajans Beşiktaş - Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasıyla beraber forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş, bu bölgeye yapılacak transfer için adeta ince eleyip sık dokuyor.

Geçmişte yaptığı hataları tekrarlamak istemeyen siyah beyazlılar, santrafor bölgesi için tartışılmaz bir ismi kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'ın forvet listesinde Ze Luis, Kalinic, Aboubakar ve Koita gibi isimler bulunuyor. Bu isimlerden öne çıkanlar Ze Luis ve Kalinic olurken, Sergen Yalçın'ın gönlünde yatan isim Ze Luis... Ancak Porto'nun oyuncu için zorunlu satın alma maddesi istemesi, Beşiktaşlı yöneticileri bu transfer için beklemeye itti.

Sergen Yalçın'ın basın toplantısında, ''Forvet için 32-34 yaş bandı aralığına çıkabiliriz'' ifadesi, akıllara 32 yaşındaki Kalinic'in transfer edileceğini getirdi.

BEŞİKTAŞ'IN FORVET TRANSFERİ İÇİN AYIRDIĞI BÜTÇE...

Siyah beyazlıların, santrafor bölgesi için ayırdığı transfer bütçesi belli oldu. Ajans Beşiktaş'ın edindiği bilgilere göre Beşiktaş, forvet transferi için 2-2.5 milyon Euro arası bir bütçe ayırdı. Siyah beyazlıların bu bütçesine oyuncunun maaşı, imza parası ve bonusları da dahil.

Etiketler :