Beşiktaş'ın gözdesi Vida'yı zor tuttular!

Beşiktaş'ın gözdesi Vida'yı zor tuttular!

Beşiktaş'ın Ocak ayında transfer etmeyi planladığı ve Fikret Orman'ın da açıkladığı Domagoj Vida hakkında hocası Khatskevich konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş transfer gündeminin 1 numaralı isimlerinden ve Fikret Orman'ın bizzat açıkladığı Domagoj Vida, Ukrayna Ligi'nde son hafta takımının 1-1 berabere kaldığı Karpaty Lviv maçında takımının tek golünü attı. Sakatlığının ardından kısa bir süre sonra yeniden sahalara dönen Hırvat stoper hakkında hocası Khatskevich önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda UEFA Avrupa Ligi'nde Young Boys maçında başından çok ağır bir sakatlık geçiren ve beyin travması nedeniyle hastaneye kaldırılan Vida, 2 maç dinlendirildikten sonra ligde son olarak Karpaty maçına yeniden 11'de çıktı. 1-1 berabere biten maçta takımının tek golünü atan Hırvat stoper performansıyla da göz doldurdu.

Ukrayna Ligi'nde bu hafta oynanan Karpaty - Dinamo Kiev maçının ardından FutbolArena'nın derlediği haberde, Dinamo Kiev Teknik Direktörü Khatskevich yaptığı açıklamada, "Savunmada sorunlarımız yok ama ofansif anlamda sıkıntılarımız var. Vida'ya gelince, o gerçekten büyük profesyonel. Sadece profesyonel de değil üstelik. Tecrübesine rağmen büyük bir futbol sevgisi var içinde. Ciddi bir tehlike atlatmasına rağmen geçen hafta Shakhtar Donetsk maçında oynamak istedi. Ancak kulüp doktorları izin vermedi. Vida'ya kalsa o halde sahaya çıkacaktı." diye konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Benfica ile sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Talisca'nın bonservisini almak için çizeceği yol haritasını da açıklarken Vida transferini örnek gösterdi ve ''Pazarlıklar bizim işimiz. Yani yapmadığımız etmediğimiz şeyi kamuoyu önünde niye konuşalım. O bizim işimiz. Oyuncunun bizde sözleşmesi bittikten sonra Benfica ile bir senelik sözleşmesi kalıyor. 6 ay sonra biz sıfır lira vererek bir sene sonrasının anlaşmasını imzalarız. Bunu benim bildiğim kadar karşı kulüp de biliyor. Oyuncu burada olmaktan mutlu, arkadaşlarından mutluysa biz şöyle bir şey de yapabiliriz; bekleriz 6 ay daha 6 sonra bedava alırız Vida'da olduğu gibi'' şeklinde konuştu. (Futbol Arena)

Etiketler :