"Beşiktaş'ın grubunda herşey mümkün"

"Beşiktaş'ın grubunda herşey mümkün"

Siyah-beyazlı takım, Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda Monaco, Porto ve Leipzig ile aynı grupta yer alıyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Devler Ligi'nde grubunu Tivibuspor'dan  Ali Emre Mazlumoğlu, Sercan Yazgan değerlendirdi. İşte o değerlendirme:

Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden tek takım olan Beşiktaş’ın bulunduğu bu grupta her şey mümkün. Dört takımın da ikinci tura yükselme şansı var. Monaco transfer döneminde Mbappe, Bernardo Silva, Benjamin Meny, Bakayoko gibi çok önemli yıldızlarını başka takımlara kaptırsa da hâlâ grubun favorisi konumunda. Fransa Ligi’ne müthiş bir başlangıç yapan Monaco 4 maçta 4 galibiyet alıp 14 gol atmayı başarırken, bu gollerin yarısını Falcao kaydetti. Fransızlar önemli yıldızlarından mahrum olsa da göze hoş gelen futbollarını sürdürmeye devam ediyor. Porto yeni bir menajerle, Sergio Conceiçao’yla yeni sezona başladı. Andre Silva ve Ruben Neves gibi iki önemli futbolcusunu satsa da hâlâ oyuna etki edebilecek bir çok oyuncusu mevcut. En çok dikkat çekeni ise Beşiktaş’tan geri dönen Aboubakar olacak. Eski Beşiktaş’lı ligde takımının kazandığı dört maçta dört gol atarak gol krallığı yarışında ikinci sırada yer aldı. Ancak Kamerunlu yıldız cezası nedeniyle Beşiktaş’a karşı oynanacak ilk maçta forma giyemeyecek.

 

Beşiktaş, geçen sene şansız biçimde veda ettiği Şampiyonlar Ligi’ne bu sene hedef büyüterek katılıyor. Negredo, Pepe gibi çok önemli yıldızları kadrosuna katan Siyah Beyazlılar geçtiğimiz sezon kilit rol oynayan Talisca’yı da kadrosunda tutmayı başardı. Takımdaki üçüncü yılını geçiren teknik direktör Şenol Güneş de oldukça formda. Beşiktaş grubun iddialı takımlarından biri. Bundesliga takımı Leipzig, örtülü olsa da Red Bull sponsorluğu altında attığı adımlarla geçtiğimiz sezon inanılmaz bir çıkış yakalamış, ligi ikinci sırada tamamlamıştı. Ralf Ragnick’in sportif direktörlüğünü yaptığı Leipzig, prese ve hızlı geçiş hücumuna dayalı futboluyla, kuraya son torbadan girmesine rağmen her takımı yenebilecek kapasitede. Geçtiğimiz günlerde transfer ettikleri Kevin Kampl’la da kadrosunu güçlendirdi.

Etiketler :