Beşiktaş'ın grubundaki diğer maç: Braga:2 - Slovan Bratislava:2

Beşiktaş'ın grubundaki diğer maç: Braga:2 - Slovan Bratislava:2

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında Vodafone Park’ta Wolverhampton'a 1-0 yenildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında Vodafone Park’ta Wolverhampton'a karşı karşıya geldi. İlk yarı 0-0 golsüz eşitlikle sonlanırken, 90+3'te gelen golle Wolverhampton maçı 1-0 galip bitirdi. Maç sonu taraftarların tepkisi büyüktü.

BRAGA: 2 - SLOVAN BRATİSLAVA: 2

Beşiktaş'ın da yer aldığı K Grubu'nda ilk haftanın iki galip takımını karşı karşıya getiren maçta Braga ile Slovan Bratislava 2-2 berabere kaldı. 

Braga maçın 31. dakikasında Bruno Viana'nın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatmalarında Slovan penaltı kazandı. Sporar'ın, Viana tarafından ceza sahası içinde düşürülmesinden kazanılan penaltı vuruşunu yine Sporar kullandı. Kalecinin kurtardığı penaltıyı Sporar tamamladı ve meşin yuvarlağı 45+4'te ağlarla buluşturarak skoru 1-1 yaptı. Braga, 63. dakikada harika bir golle 2-1'i buldu. Sequeria'nın bıraktığı topu cezasahası sol içinde kontrol eden Galeno, müthiş bir vuruşla topu uzak 90'dan ağlarla buluşturdu. 87. dakikada Bruno Viana bir kez daha sahneye çıktı. Ancak Viana bu kez sağdan cezasahasına gönderilen ortada topu kendi ağlarına gönderdi ve maçın skorunu ilan etti: Braga: 2 - Slovan Bratislava: 2 

Grupta'ki ilk maçında Wolverhampton'ı deplasmanda 1-0 yenen Braga, puanını 4 yaptı ve 2. sıradaki yerini koruldu. Puanını 4'e çıkaran Slovan Bratislava ise averajla liderliğini sürdürdü. 

Etiketler :