Beşiktaş'ın gündemindeki Slaven Bilic'e servet gibi tazminat!

Beşiktaş'ın gündemindeki Slaven Bilic'e servet gibi tazminat!

Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad'ın görevine son verdiği Slaven Bilic'in adı, bir süredir eski takımı Beşiktaş'la birlikte anılıyordu. Boşnak basını, Hırvat teknik adamla ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Ajans Beşiktaş - Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Slaven Bilic ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. 21 hafta sonunda yalnızca 15 puan toplayabilen ve 16 takımlı ligde 15. sırada bulunan Suudi ekibi, Hırvat teknik adamın görevine son vermişti.

50 yaşındaki Bilic'in adı, son günlerde ise 2013/14 ve 2014/15 sezonlarında çalıştırdığı Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. Siyah Beyazlılar'ın başkanı Fikret Orman'ın deneyimli hocayı takımın başına getirmeyi amaçladığı iddia edilmişti.

Bilic hakkındaki bu iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken Boşnak basını da flaş bir iddia ortaya attı. Ülkede yayım yapan Dnevni Avaz gazetesinin okuyucularıyla paylaştığı habere göre Hırvat hoca, Al Ittihad'dan ayrılmasının ardından büyük bir servete kondu. Haberde haftalığı 440 bin euro olan Bilic'e tazminat olarak kalan 31 haftalık maaşının peşin olarak verileceği ifade edildi. Bu da 14 milyon euro'ya tekabül ediyor. (Fanatik)

Etiketler :