Beşiktaş'ın ilgilendiği Choupo-Moting'den transfer açıklaması!

Beşiktaş'ın ilgilendiği Choupo-Moting'den transfer açıklaması!

Paris Saint Germain forması giyen Kamerunlu santrfor Eric Maxim Choupo-Moting'in adı, ara transfer döneminde Beşiktaş'ın gündemine gelmişti. 29 yaşındaki golcü, geleceğiyle ilgili ilk kez konuştu.

Ajans Beşiktaş - Paris Saint Germain'de forma giyen Kamerunlu santrfor Eric Maxim Choupo-Moting'in adı, ara transfer döneminde Beşiktaş'ın gündemine gelmişti.

Siyah Beyazlı yönetimin 29 yaşındaki futbolcunun transferi için PSG'ye satın alma opsiyonulu kiralama teklifinde bulunduğu iddia edilmişti.

Geçtiğimiz yaz Stoke City'den alınan ancak teknik direktör Thomas Tuchel'in fazla forma şansı vermediği oyuncu, geleceği hakkında ilk kez konuştu. Culture PSG adlı YouTube kanalına konuşan Choupo-Moting, takımdan ayrılıp ayrılmayacağına yönelik sorulara şu şekilde yanıt verdi:

"Şu anda PSG'de olduğum için gururlu ve mutluyum. Her futbolcu daha çok oynamak ister ama herkes her maçta forma şansı bulamaz. Şans bulduğum vakit takıma katkıda bulunmaya çalışıyorum. Oynamadığım ve gol attığım çok mutluyum. Ancak önemli olan, takımın başarısı. Cavani ve Mbappe gibi yıldızlar yorgun olduğunda ben de kalitemi göstermeye çalışıyorum. Bunu daha önce yaptığıma inanıyorum ve daha iyisini de yapabilirim." (Fanatik)

Etiketler :