Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen Ganso kimdir?

Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edilen Ganso kimdir?

Beşiktaş'ın Sevilla'da top koşturan Ganso ile yakından ilgilendiği iddia ediliyor.

Ajans Beşiktaş - İki sezon kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Anderson Talisca'nın takımdan ayrılmasının ardından 10 numara pozisyonunda eksiği olan Beşiktaş, bu bölgeye transfer yapmak için kolları sıvadı. Dortmund'tan Kagawa ile ilgilenen Beşiktaş'ın gündemine gelen son isim de Sevilla'dan Brezilyalı Ganso oldu.

Çıkan haberlere göre alıcısı olmayan Ganso'yu, kiralık olarak göndermeye sıcak bakan Sevilla, oyuncuyu menajerler aracılığı ile bedelsiz kiralaması için Beşiktaş'a önerdi.

Ganso kimdir?

Futbola ülkesi Brezilya'nın köklü kulüplerinden olan Santos'ta başlayan Ganso, bu kulüpte profesyonel olduktan sonra Sao Paulo'ya transfer oldu. 2012-2013 sezonundan 2016-2017 sezonuna kadar Sao Paulo'da top koşturan Brezilyalı 10 numara, daha sonra İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın yolunu tuttu. Sevilla, Ganso'yu transfer etmek için Brezilya kulübüne 9.5 milyon euroluk bir ödeme yaptı.

Büyük umutlarla Sevilla'ya transfer olan Ganso, burada beklentilerin altında kalırken, Sevilla kariyerinde 27 maçta görev aldı ve takımına 7 gol, 6 asistlik katkı sağladı. Brezilya'da oynadığı dönemlerde piyasa değeri 20 milyon euroyu gören Ganso'nun mevcut piyasa değeri ise sadece 2 milyon euro. 28 yaşındaki oyuncunun Sevilla ile olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek.

Etiketler :