Beşiktaş'ın ilgilendiği Yacine Brahimi hakkında Portekiz basınından flaş iddia

Beşiktaş'ın ilgilendiği Yacine Brahimi hakkında Portekiz basınından flaş iddia

Adı bir süredir Beşiktaş'la anılan Porto'nun yıldızı Yacine Brahimi hakkında Portekiz basınından yeni bir iddia ortaya attı.

Ajans Beşiktaş - Üst üste üçüncü kez şampiyon olmak isteyen Beşiktaş, bir yandan da önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlı takım, iyi bir kanat oyuncusunu takıma kazandırmak istiyor.

Ajans Beşiktaş'ın 26.03.2018 tarihinde verdiği haberde, kanat transferi çalışmalarında önceliğin Robben ve Brahimi'ye verildiğini sağ ve sol kanatta görev yapabilen 34 yaşındaki Robben, Beşiktaş'ın kanat listesinde üst sıralarda yer alırken. Sol kanatta görev yapabilen Brahimi'nin de listenin tepesinde yer aldığı; Siyah-beyazlı takımın 2019 yazında sözleşmesi bitecek olan oyuncu ile ciddi şekilde ilgilenirken, yıldız kanat oyuncusunu bonservisi ile kadrosuna katmak istediği yazılmıştı. 

Portekiz basınından ise Brahimi transferi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Portekiz'de yayım yapan Record gazetesinin edindiği bilgilere göre Siyah Beyazlı yönetim, Brahimi'nin bonservisini alabilmek için çalışmalara başladı. Haberde Siyah Beyazlı yönetimin Cezayirli futbolcunun menajerleriyle temasa geçtiği kaydedildi.

Beşiktaş'a karşı iki maçta da görev aldı!

Yacine Brahimi bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a karşı iki karşılaşmada da görev aldı. Gol ve asist yapamayan Brahimi, buna karşın iki müsabakada da Porto adına sahanın en etkili ismi olmayı başarmıştı. Beşiktaş savunmasına zor anlar yaşatan Brahimi, takımını iki maçta da galibiyete ulaştıramamıştı.

Etiketler :