Beşiktaş'ın Japon iş ortağı: "Beşiktaş ile gönlümüzün bir olduğunu hissettik"

Beşiktaş'ın Japon iş ortağı: "Beşiktaş ile gönlümüzün bir olduğunu hissettik"

Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman yeni sponsorluk anlaşmasını duyurdu.

Ajans Beşiktaş - Başkan Fikret Orman, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısı ile yeni sponsorluk anlaşmasını duyurdu. Fikret Orman, açıklamalarda da bulundu. Başkan Orman, şu ifadeleri kullandı;

"Globalleşme hedeflerimiz sürüyor. Come to Beşiktaş ile başladık daha sonra Rumi'nin güzel sözü ile bu işi sürdürdük. Şimdi güçlü uluslararası ortaklıklar gerekiyor. Burada iş ortaklığı imzası için bir araya geldik. Asya'nın en önemli pazarlarından bir tanesi de Japonya'dır. Bununla beraber iki ulusu birbirine yakıştıran çok önemli olaylar var. Tüm bu sebeplerden dolayı Japon'ya en önemli pazarlarımızdan bir tanesi"

"Mainchi, dev bir medya kuruluşu. Spora, sanata çok önem veriyorlar. Spor merkezli bir dijital yatırım oluşturuyorlar. İlk işlerini de bizimle yapacaklar. Amacımız Maninchi ve Japon kültürünü Türkiye'ye tanıtırken, Beşiktaş'ı da Japonya'ya tanıtabilmek"

"Mainchi grubu bizim Japonya'daki temsilcimiz olacak. Takımımızı Japonya'ya götüreceğiz. İnşallah bu yaz, önümüzdeki sene bunu yapmak istiyoruz. Birlikte ticari gelir yaratacağımız projeler üreteceğiz. Bu işi dünyaya yapacağız."

Mainchi Yönetim Kurulu Başkanı Takeo Iwasawa "Beşiktaş'ın başarıları dikkatimizi çekti, onları bilindik hale getirmek istiyoruz. Medya şirketiyiz, medya anlaşmalarımız var. Biz medya olarak gençlerin Beşiktaş'a ilgi duyması ve onların Beşiktaş'ta oynama isteği yaratmasını istiyoruz. Japonya'da futbol gelişiyor. Japonya anime sektöründe dünyanın en iyisi, Beşiktaş ile ilgili bu konuda düşüncelerimiz var. Biz Beşiktaş ile gönlümüzün bir olduğunu hissettik, o yüzden buradayız."

"Manichi ile sadece futbol konusunda anlaşma yapmıyoruz. Basketbol ve voleybol ile ilgili de çalışmalarımız olacak. Birlikte turnuvalar yapılacak, oyuncu takasları olacak."

"Kagawa ile ilgilendik bu sene. Oyuncu Almanya'dan ayrılmak istemedi. Biz temas ettik transferi için, düşündüğümüz bir isimdi. Oyuncu Almanya'yı terk etmek istemedi o yüzden olmadı bu transfer. Zaman içerisinde Japon oyuncuları görmek isteriz takımlarımızda"